Despre noi

Firma Win-Slat SRL a luat fiinta in Timisoara, obiectul de activitate fiind comercializarea  rulouri exterioare din aluminiu si pvcplase de insecte, porti de garaj, usi glisante, dar si sisteme de automatizari. De asemenea, firma noastra comercializeaza componente si accesorii pentru aceste produse.

Traim vremurile cand totul se raporteaza la costuri si energie…, iar costul energiei creste zilnic. De aceea noi, Win-Slat SRL, dorim sa prevenim consumul inutil de energie, implicit si costurile dumneavoastra sa ramana cat mai scazute.

In general, cladirile pierd cea mai multa energie la nivelul suprafetelor vitrate, acolo unde vara patrunde caldura, iar iarna frigul.

Win-Slat SRL Timisoara va aduce „vara in perioada de iarna” si „iarna in perioada de vara”.

Este posibil acest lucru? Sigur, prin protejarea tamplariei cu sisteme moderne de rulouri exterioare.

Spunem „rulouri moderne” deoarece in trecut rulourile au fost fabricate din lemn, iar apoi din material plastic. In zilele noastre rulourile exterioare se executa dupa o tehnologie moderna, materialul de baza fiind aluminiul (lamele din aluminiu). Profilul din aluminiu este rezistent in timp, se curata usor si nu necesita finisari ulterioare. Spuma din poliuretan fara freon asigura stabilitatea profilului, izoleaza fonic si corecteaza gradul de termoizolatie. Stratul de vopsea este aplicat electrostatic devenind astfel rezistent la intemperii si nefiind necesara revopsirea lamelelor din aluminiu.

Ca sa marim confortul dumneavostra avem solutii pentru orice tip de plasa de insecte care sa va protejeze nu doar impotriva micilor si suparatoarelor zburatoare, ci si impotriva pufului de salcie si plop in perioada lor de inflorire. De asemenea, actionarea rulourilor exterioare poate fi manuala sau motorizata prin intrerupator sau telecomanda (automatizari rulouri).

Ca importator direct al unor marci de prestigiu din Grecia, Ungaria si Germania, firma Win-Slat Timisoara va ofera calitate la preturi avantajoase.

Va asiguram de respectul nostru si de o buna colaborare si implicare a echipei noastre in gasirea solutiilor optime pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.

Partenerul dumneavoastră pentru soluții de umbrire, protecție și confort.

Contact

office@rulourisiplase.ro

Program

Luni-Joi 06.00-16.00

Vineri - Închis

Sâmbătă - Închis

Duminică - Închis

© 2023 www.rulourisiplase.ro