Pergole

Pergola este o soluție foarte versatilă pentru acoperirea unor suprafețe mari. Este cu siguranță un accesoriu elegant, care se potrivește perfect cu tendințele construcțiilor moderne.

Produsul se va dovedi util nu numai în cazul caselor unifamiliale, ca parte a amenajării terasei sau a grădinii, ci și în cazul clădirilor comerciale, fiind un element modern și practic de acoperire a grădinilor de vară din cafenele sau restaurante. Datorită posibilității de a utiliza panouri laterale textile sau panouri glisante din sticlă, pergola poate fi utilizată indiferent de condițiile meteorologice predominante.

Lamelele au garnituri speciale de etanșare, care protejează împotriva infiltrațiilor, iar sistemul de evacuare a apei amplasat în stâlpi permite evacuarea eficientă a apei cu ajutorul jgheaburilor și țevilor de evacuare în instalația de drenare.

Pergola poate fi echipată cu un mecanism de control complet electric al acoperișului care este complet ascuns în structură. Mecanismul poate fi operat folosind o telecomandă, un comutator, o aplicație pentru telefonul mobil sau scenariul dorit programat într-un sistem de control al casei inteligente. Pergola poate fi echipată și cu alte accesorii, inclusiv un senzor de vânt, un senzor de ploaie și/sau un senzor de soare, toate acestea sporind semnificativ confortul utilizatorului. Dacă sunt utilizate jaluzele laterale sau panouri, acestea pot fi complet integrate în sistemul de control al acoperișului. Aceasta înseamnă că întreaga pergolă poate fi controlată printr-un singur dispozitiv.

Culori disponibile

Partenerul dumneavoastră pentru soluții de umbrire, protecție și confort.

Contact

office@rulourisiplase.ro

Program

Luni-Joi 06.00-16.00

Vineri - Închis

Sâmbătă - Închis

Duminică - Închis

© 2023 www.rulourisiplase.ro