Plase antiinsecte pentru uși

PLASE ANTI-INSECTE TIP RULOU CU INCHIDERE PE ORIZONTALA
Plasa tip rulou cu inchidere pe orizontala poate fi cu actionare simpla pentru un canat sau dubla pentru doua canate. Inchiderea se face cu banda magnetica. Se recomanda in special pentru usile duble avandu-se posibilitatea blocarii plasei aferente partii inactive. Pe timpul iernii plasa poate fi pastrata rulata in caseta, nefiind necesara demontarea ei.
PLASE ANTI-INSECTE CU BANDOU
Plasa cu bandou e o plasa robusta, profilul din aluminiu din care e confectionata avand dimensiunea de 27,5 mm x 45 mm. In partea inferioara este prevazuta cu bandou, iar la mijloc cu un profil din aluminiu in forma de „S” care are rolul de maner si de rigidizare a usii. Se recomanda la usile cu trafic intens (restaurante, terase) si se demonteaza usor pentru perioada de iarna.
PLASE ANTI-INSECTE CU MAGNET
Plasa cu magnet e o plasa eleganta si complexa formata din toc, cercevea si balamale prevazute cu arc care fac ca usa sa se inchida automat. Etanseaza pe perie si banda magnetica. Are avantajul ca este usor de manevrat chiar si de copii mici.
PLASE ANTI-INSECTE GLISANTE (CULISANTE)
Plasa glisanta (culisanta) este recomandata pentru usi de terase sau mansarde. Este confectionata dintr-un cadru din aluminiu care functioneaza prin alunecare pe un sistem de role. Sina de glisare poate fi simpla (cu o cale) sau dubla (cu doua cai). Se poate demonta pe perioada de iarna si are o mare durabilitate in timp.
  • Plase glisante aplicate sub rulou
PLASE ANTI-INSECTE PLISÉ
Plasa plise reprezinta varful piramidei in materie de eleganta si fiabilitate. Plasa culiseaza prin tragere pe orizontala , are o inchidere ermetica si puncte intermediare de oprire. Poate fi cu actionare simpla pentru un canat sau cu actionare dubla pentru doua canate fiind ideala pt deschiderile foarte mari. Este usor de demontat pentru perioada de iarna. Nota: Plasele de insecte pot fi realizate intr-o gama larga de culori RAL precum si in imitatii de lemn.

Partenerul dumneavoastră pentru soluții de umbrire, protecție și confort.

Contact

office@rulourisiplase.ro

Program

Luni-Joi 06.00-16.00

Vineri - Închis

Sâmbătă - Închis

Duminică - Închis

© 2023 www.rulourisiplase.ro